Новий складний смартфон Honor отримає вражаючого розміру дисплей

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Вже через кілька тижнів Honor може випустити свій новий смартфон зі складним екраном, що має цілу низку переваг, що вигідно відрізняють його від конкурентів, йдеться в матеріалі сайту Gizmochina.

Реклама

Як заявляє інформатор Digital Chat Station, новий доладний смартфон Honor, що відноситься до серії Magic, отримає найбільший зовнішній екран за всю історію індустрії, а також найбільшу батарею. Також стверджується, що доладний дисплей новинки буде характеризуватись великою кількістю згинань, які він зможе витримати без наслідків. Запуск нової моделі очікується вже наступного місяця.

Раніше зображення нового складного смартфона Honor з’явилися в мережі Інтернет завдяки патентній заявці, поданій до Національного управління інтелектуальної власності Китаю — тоді стало відомо, що модель матиме унікальний дизайн із гострими кутами, який дозволить новинці вигідно відрізнятися від своїх конкурентів.

Також на зображеннях було продемонстровано, що новий пристрій отримає більш тонкі рамки в порівнянні з моделями, що конкурують, а також систему камер, яка буде займати вкрай мало місця на панелі в порівнянні з іншими смартфонами.

У ході презентації смартфонів серії Honor 200, що проводиться кілька днів тому, глава компанії заявив, що майбутній складний смартфон виробника стане унікальним продуктом.

Очікується, що функціональність зовнішнього екрану могла стати однією з ключових особливостей нової моделі Honor. Точної інформації про дату запуску новинки та її вартість поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: