iPhone X, який повинен вийти восени 2018 року, вже засвітився на фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вночі 24 травня 2018 року в Твітері було опубліковано фото, на якому, якщо вірити підпису, були зображені розібрані iPhone X з 6,1-дюймовими OLED-екранами.

Найбільш уважні фанати Apple можуть пам’ятати автора публікації Mr-white, який раніше вже надавав досить правдиві дані про майбутні новинки корпорації.

Однак інформація про те, що версія з 6,1-дюймовим дисплеєм буде оснащена OLED-екраном, суперечить повідомленнями найголовнішого інсайдера Apple Мінг-Чі Куо. На думку Куо, Apple збирається випустити відразу три моделі iPhone X – c діагоналлю екрана 5,8, 6,1 і 6,5 дюйма. І середньої розмірної версії, на відміну від інших, повинен дістатися дешевший LCD-дисплей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А як відомо, Мінг-Чі Куо майже завжди виявляється прав.

Про смартфони Apple 2018 року ходить безліч чуток. Наприклад, нові моделі, ймовірно, будуть працювати під управлінням 7-нанометрових процесорів A12, виробництво яких незабаром розпочнеться на заводі TSMC . Чіпсети такого класу відрізняються високою працездатністю, здатні підтримати просунутий штучний інтелект і дозволяють гаджету обходитися без підзарядки до трьох днів .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.