На смартфонах середнього класу можуть з’явитись ультразвукові сканери відбитків

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

До останнього часу чи не єдиним виробником ультразвукових сканерів відбитків пальців була компанія Qualcomm. Це було причиною оснащення такими сканерами лише дорогих флагманів, оскільки це дуже складна у виробництві дорога технологія.

Реклама

Але тепер ситуація може кардинально змінитись, і подібні сканери будуть поширені на Android-смартфони середнього класу. Ситуація в тому, що Goodix, ще один виробник таких модулів почав впроваджувати свою технологію на смартфони Vivo.

Це говорить про можливе широке поширення технології. Виробник заявив, що з випуском свого продукту під назвою “Ультразвукове рішення для зняття відбитків пальців” прагне сприяти глобальному впровадженню ультразвукових сканерів “за рахунок підвищення надійності та ефективності їх виробництва, оптимізації ланцюжка поставок і, отже, зниження вартості цих датчиків”.

“У співпраці з Vivo рішення досягає своєї першої великомасштабної комерціалізації, знаменуючи собою важливу віху в широкому впровадженні ультразвукової технології зняття відбитків пальців”, – сказано в прес-релізі Goodix.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroid Police

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: