Розкрито чотири варіанти об’єму пам’яті та колірні рішення серії смартфонів realme 13 Pro+

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Повідомляється, що Realme працює над двома новими смартфонами: серіями GT 6 та realme 13 Pro, які, як очікується, будуть орієнтовані на різні сегменти ринку. З чуток, GT 6 стане флагманським пристроєм на базі чіпсету Snapdragon 8 Gen 3, а серія Realme 13 Pro, швидше за все, буде пропозицією середнього класу.

Реклама

Очікується, що GT 6 дебютує у липні, конкуруючи з іншими пристроями високого класу, такими як iQOO Neo 9s Pro+, OnePlus Ace 3 Pro та Redmi K70 Ultra. З іншого боку, у червні очікується запуск серії Realme 13 Pro, включаючи Realme 13 Pro+, із 50-мегапіксельною перископічною камерою та чіпсетом Snapdragon 7s Gen 3.

За отриманою інформацією відомо, що realme 13 Pro+ буде доступний у двох кольорових варіантах: Monet Gold та Emerald Green, а також у чотирьох конфігураціях сховища: 8 ГБ + 128 ГБ, 8 ГБ + 256 ГБ, 12 ГБ + 256 ГБ та 12 ГБ + 512 ГБ. Пристрій також буде оснащений бічним сканером відбитків пальців та слотом для карт пам’яті microSD для розширення пам’яті.

Хоча точна інформація про ціни недоступна, очікується, що серія Realme 13 Pro буде доступнішою, ніж GT 6, яка позиціонуватиметься як пропозиція преміум-класу. Очікується, що обидва пристрої отримають необхідні сертифікати, включаючи 3C та CMIIT, перед їх запуском у Китаї.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ