Представлено Nothing Phone (2a) Special Edition з різнокольоровим корпусом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Nothing оголосила про вихід спеціальної версії смартфона Nothing Phone (2a) Special Edition, що відрізняється від інших пристроїв Nothing використанням відразу трьох колірних акцентів в оформленні корпусу. На тильній кришці новинки крім основних білого та сірого кольорів також присутні елементи червоного, жовтого та синього кольорів.

Реклама

В основі дизайну нового смартфона, як і раніше, лежить прозорість задньої кришки, і, як зазначено в прес-релізі компанії, Nothing Phone (2a) Special Edition «віддає належне основним кольорам та їх місцю у фірмовому стилі Nothing». Хоча елементи червоного, жовтого та синього кольорів раніше використовувалися окремо в пристроях Nothing, вони ніколи раніше не застосовувалися разом в одній моделі.

Реклама

Адам Бейтс (Adam Bates), директор з дизайну Nothing, зазначив, що Nothing Phone (2a) Special Edition – перший продукт, у якому використано палітру основних кольорів компанії – білого, сірого та чорного. «Його загальна естетика надсилає до деяких наших героїв дизайну з минулого, одночасно створюючи новий вираз смартфона. Перетворення функціонального пристрою на вражаючий витвір мистецтва», — заявив він.

Нагадаємо, що смартфон Nothing Phone (2a) оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 2412×1080 пікселів і частотою 120 Гц, що базується на процесорі Dimensity 7200 Pro. Основна 50 Мп камера з оптичною стабілізацією зображення доповнена ширококутним об’єктивом на 50 Мп. Роздільна здатність камери для селфі дорівнює 32 Мп. Акумулятор ємністю 5000 мА год підтримує швидку зарядку потужністю 45 Вт. Смартфон працює під керуванням Android 14.

Nothing Phone (2a) Special Edition пропонується в обмеженій кількості на офіційному сайті Nothing з 12 Гбайт ОЗП та 256 Гбайт флеш-пам’яті за ціною £349 або €379 (17 000 грн). З 1 червня його можна буде придбати у фірмовому магазині компанії у Лондоні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ