Названий смартфон із найкращою камерою у 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Фотоможливості – один із головних факторів при виборі смартфона. Сьогодні навіть бюджетні пристрої здатні забезпечувати як мінімум прийнятну якість фото та відео при гарному освітленні. Редактори порталу CNET  розповіли про вісім найкращих камерофонів, які можна купити у травні 2024 року. 

Реклама

Очолив список Xiaomi 14 Ultra . Гаджет може похвалитися потужною квадрокамерою на 50+50+50+50 Мп мегапікселів, включаючи дюймовий головний сенсор, ширококутний об’єктив, а також два телевізори знімають з 3.2х і 5х оптичним зумом. Крім того, за обробку знімків відповідає нова ІІ-система Xiaomi AISP.

Крім Xiaomi 14 Ultra, до списку кращих камерофонів увійшли:

  1. iPhone 15 Pro/Pro Max  – найкращі айфони преміум-класу.
  2. Pixel 8 Pro  – найкращі камери, які Google може запропонувати.
  3. Galaxy S24 Ultra  – робить найкращі фотографії із зумом.
  4. Pixel 8  – найкращий камерофон до 700 доларів.
  5. Pixel 7а  – найкращий камерофон до 500 доларів.
  6. iPhone 15  – оптимальна камера для більшості.
  7. iPhone 13  – найкраща бюджетна “айфонна” камера.

Всі ці смартфони оснащені чудовими камерами, що дозволяють робити якісні фото та відео. Однак модель Xiaomi 14 Ultra виділяється завдяки універсальному набору камер, широкій регульованій діафрагмі та оптиці, розробленій Leica.

Щоб зробити камеру більш повноцінною, Xiaomi 14 Ultra отримав набір для фотозйомки, до якого входить футляр та ручка, що забезпечує фізичне керування камерою. Це дозволяє використовувати смартфон як звичайну камеру, що робить його використання суцільним задоволенням, підсумували експерти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: