У мережі опублікували відео з акумулятором iPhone 16 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple постійно відстає від своїх конкурентів в очікуваних розмірах акумуляторів, але це пояснювалося ефективністю процесорів. В останні роки спостерігається тенденція до збільшення ємності акумуляторів, і в лінійці iPhone 16 вона буде трохи збільшена.

Реклама

Згідно з повідомленням X від користувача @lipilipsi, iPhone 16 Pro буде комплектуватися акумулятором ємністю 3577 мАг, а iPhone 16 Pro Max – 4747 мАг. Це трохи більше, ніж у акумуляторів iPhone 15 Pro ємністю 3274 мАч та iPhone 15 Pro Max на 4422 мАг.

Таке невелике збільшення, більше, ніж у недавніх оновленнях, може призвести до більш тривалого часу автономної роботи. Однак процесор A18 Pro може вимагати додаткової ємності для роботи штучного інтелекту безпосередньо на пристрої.

Реклама

Джерело відео залишається незрозумілим. Користувач @lipilipsi вже намагався видати чохли для iPhone за доказ наявності кнопки Action і ділився фейковими знімками, зробленими у Photoshop.

Місткість акумуляторів, про яку йдеться у чутках, знаходиться в межах розумного. Наприклад, у Galaxy S24 Ultra від Samsung використовується батарея на 5000 мАг. Тож можна вважати цей слух цілком правдоподібним, незважаючи на сумнівну репутацію джерела.

Apple представить лінійку iPhone 16 на заході у вересні. Очікується, що вона продовжить тенденцію до розкриття функцій, орієнтованих на ІІ, з наближенням релізу iOS 18 восени цього року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ