У мережі опублікували відео з акумулятором iPhone 16 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple постійно відстає від своїх конкурентів в очікуваних розмірах акумуляторів, але це пояснювалося ефективністю процесорів. В останні роки спостерігається тенденція до збільшення ємності акумуляторів, і в лінійці iPhone 16 вона буде трохи збільшена.

Реклама

Згідно з повідомленням X від користувача @lipilipsi, iPhone 16 Pro буде комплектуватися акумулятором ємністю 3577 мАг, а iPhone 16 Pro Max – 4747 мАг. Це трохи більше, ніж у акумуляторів iPhone 15 Pro ємністю 3274 мАч та iPhone 15 Pro Max на 4422 мАг.

Таке невелике збільшення, більше, ніж у недавніх оновленнях, може призвести до більш тривалого часу автономної роботи. Однак процесор A18 Pro може вимагати додаткової ємності для роботи штучного інтелекту безпосередньо на пристрої.

Джерело відео залишається незрозумілим. Користувач @lipilipsi вже намагався видати чохли для iPhone за доказ наявності кнопки Action і ділився фейковими знімками, зробленими у Photoshop.

Місткість акумуляторів, про яку йдеться у чутках, знаходиться в межах розумного. Наприклад, у Galaxy S24 Ultra від Samsung використовується батарея на 5000 мАг. Тож можна вважати цей слух цілком правдоподібним, незважаючи на сумнівну репутацію джерела.

Apple представить лінійку iPhone 16 на заході у вересні. Очікується, що вона продовжить тенденцію до розкриття функцій, орієнтованих на ІІ, з наближенням релізу iOS 18 восени цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: