У Huawei з’явився новий недорогий смартфон Enjoy 70s за $165

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Цей четвертий представник серії Enjoy 70 оснащений 6.75-дюймовим IPS LCD екраном з роздільною здатністю HD+ (1600 x 720 пікселів) та частотою оновлення 90 Гц.

Реклама

На передній панелі смартфона розташована 8-мегапіксельна селфі-камера, а на задній панелі – 50-мегапіксельна основна камера та 2-мегапіксельна макрокамера.

Enjoy 70s працює на процесорі Kirin 710A і поставляється з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128/256 ГБ вбудованої пам’яті.

На жаль, пристрій не має слота для карт microSD. Смартфон оснащений бічним сканером відбитків пальців і кнопкою Enjoy X, яку можна налаштувати для швидкого доступу до програм, що часто використовуються.

Пристрій працює на базі Harmony OS 4 та має батарею ємністю 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22.5 Вт. При цьому Enjoy 70s доступний у трьох кольорах: чорне золото, сніжно-білий та крижаний блакитний.

Ціна на модель 8/128 ГБ становить $165, а на версію з 256 ГБ пам’яті – $190.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: