Наступний Google Pixel може стати останнім, незважаючи на чутки про вражаючі характеристики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З появою кожної нової моделі Pixel потрібно почекати хоча б півроку, доки його «допилять». Через це на релізі від користувачів надходить багато скарг про смартфони. І схоже, що Google таки добила свою репутацію сирих смартфонів.

Реклама

У рамках аналітичного опитування Stocklytics понад 57% опитаних заявили, що з великою ймовірністю перейдуть на інший бренд. При цьому лише 25% відзначили, що навряд чи підуть до іншого виробника.

Користувачі Samsung і Apple виявилися більш прихильними. Всього 34% користувачів в обох таборах виявили бажання змінити бренд. Усього в опитуванні взяло участь 10 000 осіб.

Це не перша ознака того, що справи Google йдуть не дуже гладко. Дещо раніше агентство Counterpoint Research виявило , що в США і без того мізерна частка продажів Pixel в 2% стала ще нижче.

Такі «редфлаги» не обіцяють нічого доброго майбутньому флагману Google Pixel 9, який, судячи з зливів, буде потужнішим за свого попередника . Однак якщо Google не розбереться з численними проблемами, які знижують продаж її смартфонів, то наступний Pixel ризикує стати останнім.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: