Представлений Samsung Galaxy M35 з акумулятором 6000 мАг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung представила Galaxy M35, правда поки що лише у Бразилії. Він дуже схожий на Galaxy A35, за винятком того, що у нього акумулятор ємністю 6000 мАг (що на 1000 мАг більше, ніж у телефону А-серії).

Реклама

Ціна телефону 2700 бразильських реалів, проте зараз він доступний зі знижкою 10% (отже його ціна становить 2430 бразильських реалів — це становить 470 доларів США).

Samsung Galaxy M35 оснащений процесором Exynos 1380 у поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої пам’яті, а також слотом microSD. Він працює під керуванням Android 14 «з коробки» (One UI 6.1) і отримуватиме оновлення ОС протягом 4 років і виправлення безпеки протягом 5 років.

Як і A35, він оснащений 6,6-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю FHD+ та частотою 120 Гц. Пікова яскравість складає 1000 ніт. А ось про захисне скло ні слова. Додатковий акумулятор зробив телефон масивнішим: його товщина становить 9,1 мм, а вага – 222 г порівняно з 8,2 мм і 209 г у A35.

Ззаду розташована основна камера на 50 МП (з OIS) та надширококутна на 8 МП (плюс макромодуль на 2 МП замість 5 МП). Запис відео здійснюється в режимі 4K при 30 кадрах за секунду, а також у режимі 240 кадрів за секунду при роздільній здатності 720p. Фронтальна камера є 13-мегапіксельною камерою, вбудованою в дисплей.

Galaxy M35 – перший із серії M3x зі стереодинаміками (разом з M55), а також з підтримкою Dolby Atmos. Щоправда, роз’єму для навушників немає.

На відміну від A35, сканер відбитків пальців у M35 встановлений збоку (вбудований у кнопку живлення). Телефон підтримує Wi-Fi 6 (ax) та Bluetooth 5.3, а також USB-C (USB 2.0, тому DeX відсутня). Цей порт також підтримує заряджання потужністю 25 Вт, яка використовується в багатьох телефонах Samsung.

Samsung Galaxy M35 доступний у темно-синьому, блакитному та сірому кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: