У GSMArena протестували Google Pixel 8a на автономність

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Середній час роботи Google Pixel 8a з батареєю на 4492 мА * год при активному навантаженні склало 11 годин і 25 хвилин. У режимі розмови пристрій протримався 23 години та 4 хвилини. Дивитися відео можна протягом 13 годин та 31 хвилини. Серфить по мережі – 10 годин та 11 хвилин. Грати вийде протягом 7 годин та 21 хвилини.

Реклама

У середньому Google Pixel 8a працює довше, ніж дорожчий Pixel 8 (у цій моделі акумулятор на 4575 мА * год). В останнього 11 годин та 17 хвилин.

А ось Samsung Galaxy S24 більш автономний, незважаючи на батарею ємністю 4000 мА*год. Гаджет витримав 12 годин та 5 хвилин. iPhone 15 з крихітним акумулятором на 3349 мА * год, так і зовсім, пропрацював 13 годин і 20 хвилин. А лідером виявився Xiaomi 14 з 13 годинами та 56 хвилинами роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: