У мережу злили ключові характеристики камер Samsung Galaxy S25 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Так, надійний інформатор під ніком Ice Universe повідомив , що наступний апарат Galaxy S25 Ultra збереже всі чотири камери на тильній панелі. Однак флагман оновить частину сенсорів, що має позитивно вплинути на фото та відеоможливості новинки. Так, за інформацією інсайдера, Galaxy S25 Ultra отримає 200 Мп основний датчик, 50 Мп надширококутну камеру, телекамеру на 50 Мп з 3-кратним оптичним зумом та ще один телевізор на 50 Мп з 5-кратним оптичним наближенням.

Реклама

Для порівняння, поточний флагман Galaxy S24 Ultra має 12 Мп ультраширик та 10 Мп телеоб’єктив із 3-кратним оптичним наближенням. Інші камери пропонують постійні характеристики. При цьому зазначимо, що, згідно з попередніми чутками, смартфону пророкували відсутність четвертого фотомодуля, але напевно підтвердити або спростувати цю інформацію поки неможливо.

Також у повідомленні йдеться про те, що 200 Мп датчик основної камери отримає досконаліший, оновлений сенсор зображення. Його розміри мають становити близько 1 дюйма. Якщо це виявиться правдою, то Galaxy S25 Ultra має піднятися у рейтингу мобільних камер DxOMark. Нагадаємо, що Galaxy S24 Ultra, незважаючи на свою свіжість, знаходиться в частині фото- та відеоможливостей аж на 28-му рядку кращих камерофонів. Він програє навіть Pixel 7-го покоління та iPhone 13-го покоління, перебуваючи лише на 1 позицію вище Xiaomi Mi 11 Ultra 2021 випуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: