OnePlus 13, Oppo Find X8 та Realme GT6 Pro отримають акумулятори ємністю 6000 мАг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За останніми даними з Китаю, компанії OnePlus, Oppo та Realme планують оснастити свої майбутні флагманські смартфони акумуляторами ємністю 6000 мАг. Довгий час 5000 мАг було стандартом, проте нещодавно були випущені моделі з ємністю до 5400 мАг або 5500 мАг, що вказує на можливе збереження цієї тенденції цього року.

Реклама

OnePlus 13, Oppo Find X8 і Realme GT6 Pro, усі отримають акумулятори 6000 мАг, якщо ця інформація виявиться правильною. Збільшення ємності акумулятора може спричинити збільшення ваги пристрою, що призведе до компромісу між довговічністю та зручністю використання.

Офіційний анонс Find X8 очікується у жовтні, одразу після Snapdragon Summit, на якому Qualcomm представить процесор Snapdragon 8 Gen 4.

Цікаво, що раніше з’являлися чутки про те, що для Snapdragon 8 Gen 4 знадобляться великі акумулятори через його збільшене енергоспоживання порівняно з попереднім поколінням. Очікується, що продуктивність ядер процесора сягне 4,2 ГГц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: