В iOS 18 можна буде створювати власні емодзі за допомогою штучного інтелекту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За даними Bloomberg, однією з нових цікавих функцій штучного інтелекту в iOS 18 стане можливість генерації власних смайликів.

Реклама

У новому випуску інформаційного бюлетеня Power On журналіст Марк Гурман зазначив, що поряд з новими повідомленнями, оновленим додатком галереї, нотатками та іншим Apple планує запустити інструмент для створення кастомних емодзі.

Судячи з усього, система створюватиме смайлики за текстовим описом. Відправляти готові емодзі можна лише на пристрої Apple.

Також Гурман зазначив, що iOS 18 дозволить користувачам перефарбовувати значки програм на домашньому екрані та розміщувати їх у будь-якому місці дисплея.

Очікується, що Apple представить iOS 18 та інші нові операційні системи на конференції розробників WWDC, яка стартує 10 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: