Смартфони

Samsung може підвищити ціни на Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6 і змінити дату анонса

Share
Час читання: 3 хв.

Незважаючи на те, що ніхто не знає і не може знати напевно, які саме плани Samsung щодо свого наступного великого заходу із запуску продукту, грецький технологічний блог сьогодні стверджує, що дізнався “все про те, що буде” на цьогорічній вечірці Unpacked з “дуже авторитетних джерел”.

Чи можемо ми на 100% довіряти інформації, яку повідомляє Techmaniacs про Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Watch X (!), Galaxy Ring та фактичні терміни проведення заходу Unpacked? Не зовсім. Але ми також не можемо повністю відкинути або ігнорувати її, навіть якщо один важливий самородок, здається, суперечить одній і тій же деталі, виявленій кількома різними джерелами за останні місяці.

Переважно погані новини з усіх боків

Ні, пані та панове, ми боїмося, що джерела цієї публікації не дуже оптимістичні щодо двох аспектів короткострокових планів Samsung з анонсування продуктів. Йдеться про графік запуску і, що ще більш тривожно, про роздрібні ціни на єдині два складані смартфони Galaxy наступного покоління, які, як очікується, побачать світ до кінця 2024 року.

Замість попередньої дати 10 липня, про яку раніше ходили чутки, безсумнівно, велелюдна і гламурна подія цього літа Unpacked відбудеться 24 липня в Парижі, щоб бути ближче до офіційного старту Олімпійських ігор 2024 року в, як ви вже здогадалися, тій же столиці Франції.

Оскільки літні Олімпійські ігри стартують 26 липня цього року, ми майже впевнені, що переклад останнього звіту Techmaniacs трохи невірний, і, схоже, вказує на дату 24 червня для наступної великої справи Samsung Unpacked, яка не має жодного сенсу.

Що стосується того, що ми повинні очікувати побачити 24 липня, цей новий звіт явно відкидає можливість того, що Samsung представить варіанти Z Fold Slim, Z Flip Slim, Fold FE або Flip FE раніше, ніж у наступному році. Це змушує нас чекати на багато в чому повторювані “стандартні” моделі Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6 з… чомусь вищими цінами, ніж у їхніх попередників.

Так, за чутками, Galaxy Z Fold 6 коштуватиме на 100 євро дорожче в Європі (і, ймовірно, на 100 доларів США), ніж Z Fold 5, з процесором Snapdragon 8 Gen 3 як єдиним апаратним оновленням і основним акцентом на функціях і навичках штучного інтелекту Galaxy в якості ключової точки продажу.

Тим часом Galaxy Z Flip 6 може коштувати на 100 євро/ 100 доларів США більше, ніж Z Flip 5, з тим самим покращеним чипсетом під капотом, тим самим фокусом на штучному інтелекті та оновленою 50-мегапіксельною основною камерою на задній панелі. Чи буде цього достатньо, щоб виправдати підвищення ціни в більш переповненому і конкурентному сегменті ринку, ніж будь-коли? Це покаже час, але наразі ми не надто оптимістично налаштовані щодо Samsung.

Знак “Х”… конкурент Apple Watch Ultra

Чи знаєте ви, що перший у своєму роді смарт-годинник преміум-класу, про який всі, здавалося б, домовилися, буде називатися Galaxy Watch 7 Ultra або просто Galaxy Watch Ultra? Це видання насправді очікує, що він буде офіційно представлений як Samsung Galaxy Watch X і запропонує значно збільшений час автономної роботи порівняно з минулорічним сімейством Galaxy Watch 6, а також покращену водонепроникність.

Ці ключові оновлення (разом з новим дизайном, який ви будете любити або ненавидіти), ймовірно, змусять Samsung підняти ціну на Galaxy Watch 6 і Watch 6 Classic, хоча ми все ще очікуємо, що Galaxy Watch X буде трохи доступнішим, ніж міцний Apple Watch Ultra 2.

Разом з Galaxy Watch X Samsung, очевидно, представить “звичайний” Galaxy Watch 7 і, можливо, бюджетний новий Galaxy Watch FE на тому ж заході Unpacked, що і Galaxy Z Flip 6 і Z Fold 6 у липні.

І останнє, але не менш важливе: очікується, що новаторський Galaxy Ring отримає другий анонс з більш детальною інформацією про можливості та доступність в Парижі через пару місяців, хоча європейський реліз незабаром після цього, як повідомляється, здається малоймовірним. Це не виключає (обмеженого) комерційного дебюту в США в серпні або вересні, але, мабуть, було б розумно продовжувати стримувати наші очікування щодо цього радикально нового типу гаджетів Galaxy, які можна носити.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024