Xiaomi 14 CIVI представлять у першій половині червня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні компанія Xiaomi офіційно підтвердила випуск смартфона Xiaomi 14 Civi в Індії, що відбудеться 12 червня 2024 року. Раніше компанія опублікувала тизер, що натякав на вихід смартфонів серії Civi в Індії. Але тоді передбачалося, що цей смартфон буде аналогом Xiaomi Civi 4 Pro, який раніше був випущений у Китаї. На даний момент сторінка, присвячена Xiaomi 14 Civi, розкриває дизайн та характеристики смартфона.

Реклама

Смартфон Xiaomi 14 Civi буде оснащений першим сучасним “плаваючим дисплеєм” з роздільною здатністю 1,5К і частотою оновлення 120 Гц. Він матиме симетричний дизайн корпусу із закругленими краями, зроблений вручну. Як заявляє компанія, камера смартфона буде однією з найсильніших та найцікавіших його сторін. Він оснащений портретним телеоб’єктивом на 50 МП з 2-кратним зумом, об’єктивом Summilux на 50 МП та надширококутним об’єктивом на 12 МП на задній панелі. На передній панелі смартфона розташована подвійна селфі-камера зі штучним інтелектом на 32+32 МП.

При цьому заявляється, що в смартфоні встановлений найкращий акумулятор в галузі з довгим терміном служби і 1600 циклів зарядки, що витримує. Смартфон буде доступний у трьох варіантах: Cruise Blue, Matcha Green і Shadow Black.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ