Чутки: OnePlus 13 буде оснащений процесором Snapdragon восьмого покоління та отримає вражаючі функції

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Qualcomm планує представити цьогорічний процесор Snapdragon 8 Gen 4. Цей процесор використовуватиметься у флагманських пристроях наступного покоління.

Реклама

Однак питання про те, який смартфон першим отримає Snapdragon 8 Gen 4 залишається відкритим. Нещодавно з’явилася інформація про те, що OnePlus 13 може стати одним із перших пристроїв із цим процесором.

Snapdragon 8 Gen 4, виготовлений за 3-нм техпроцесом, покликаний революціонізувати продуктивність та економічність смартфонів. Він пропонує значне покращення порівняно з попередніми поколіннями процесорів.

Перш ніж обговорювати сам процесор, давайте розглянемо інші характеристики пристрою, що просочилися. При вивченні цих характеристик важливо підходити до доступних деталей з обережністю, оскільки вони ґрунтуються на витоках.

Очікується, що OnePlus 13 представить кілька новаторських функцій, що значно покращить його порівняно з попередником. Тому очікування високі.

Digital Chat Station розкрила деякі свіжі подробиці про OnePlus 13. Ця платформа має гарну репутацію в технічному співтоваристві, надаючи точні витоки для багатьох пристроїв протягом багатьох років.

Перший витік інформації полягає в тому, що OnePlus 13 буде оснащений новим ультразвуковим одноточковим датчиком відбитків пальців для підвищення безпеки.

За даними DCS, ємність акумулятора буде значно більшою, ніж у OnePlus 12. Для прикладу, OnePlus 12 оснащений акумулятором ємністю 5400 мАг, що вже досить великий розмір.

Вища ємність акумулятора стане можливою завдяки передовій технології батарей з кремнієвим анодом. Ця нова технологія покращить роботу акумулятора телефону, дозволяючи йому споживати більше енергії та забезпечуючи більшу ємність та швидший час заряджання в порівнянні з традиційними літій-іонними акумуляторами.

У сегменті дисплеїв ситуація, ймовірно, буде аналогічна торішній. OnePlus 12 оснащений 6,82-дюймовою панеллю LTPO AMOLED, і OnePlus 13, можливо, не відрізнятиметься. Чекайте трохи вигнуту панель.

На задній стороні пристрою будуть розташовані три датчики, як і торішня модель. Однак у OnePlus 13 може бути покращений об’єктив для перископа.

SNAPDRAGON 8 GEN 4: ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО?

Крім вже згаданих особливостей, у телефоні буде встановлений новітній чіп Snapdragon 8 Gen 4, який встановить нові стандарти для флагманських пристроїв. Цей чіп буде заснований на 3-нанометровому технологічному процесі, що забезпечує високу ефективність. Також планується нове компонування чіпа для подальшого покращення його характеристик.

Ще однією важливою особливістю є ядро ​​Oryon у Snapdragon 8 Gen 4. Воно підвищить як продуктивність, так і енергоефективність пристрою. Крім того, Qualcomm додасть виділений DSP та прискорювач штучного інтелекту, щоб розширити можливості штучного інтелекту.

В цілому OnePlus 13 з його сучасним процесором Snapdragon 8 Gen 4 і додатковими функціями обіцяє стати справжнім проривом на ринку смартфонів. Слідкуйте за новинами з наближенням дати релізу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ