Апаратною основою Samsung Galaxy S26 може стати 2-нм чіп Samsung Tethys

Час читання: < 1 хв.
Апаратною основою Samsung Galaxy S26 може стати 2-нм чіп Samsung Tethys

Samsung активно працює над 2-нанометровим техпроцесом і планує запустити його раніше за TSMC.

Реклама

Новинний ресурс Gizmochina повідомляє, що перше замовлення на 2-нанометрові чіпи Samsung отримала від японської Preferred Networks (PFN). Крім того, стверджується, що Samsung вже готується до виробництва 2-нанометрового чіпсету під кодовим найменуванням Tethys. Ймовірно, що в результаті він називатиметься Exynos 2600. Масове виробництво розпочнеться у 2025 році.

Tethys ляже в основу смартфонів лінійки Samsung Galaxy S26, які будуть випущені у 2026 році. Йдеться про базовий Samsung Galaxy S26, великий Samsung Galaxy S26+ і топовий Samsung Galaxy S26 Ultra.

Зараз читають  Стартова ціна Galaxy Z Fold 6 у США 1899 доларів за версію з 256 ГБ

Зараз Samsung випускає смартфони лінійки Galaxy S як із чіпами Snapdragon, так і з Exynos. Але в майбутньому корейський техногігант хоче відмовитись від сторонніх SoC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.