Серія смартфонів Redmi Note 14 Pro отримає AMOLED дисплей і поки що невідомий чіп Qualcomm

Час читання: 2 хв.

Xiaomi готується представити нову серію смартфонів Redmi Note 14. Після успішного запуску серії Redmi Note 13 у вересні 2023 компанія вже працює над його наступником, який за її заявами зобов’язаний підняти якість їхніх смартфонів на новий рівень. Згідно з витоком від інсайдера Digital Chat Station на Weibo, китайської соціальної мережі, очікується, що серія Redmi Note 14 буде зосереджена на покращенні камери та дизайні.

Реклама

За чутками, один з телефонів у лінійці буде оснащений дисплеєм AMOLED 1,5K з високою роздільною здатністю та високою частотою оновлення, що працює на базі чіпа Qualcomm SM7635, комерційно відомого як Snapdragon 7s Gen 3. Хоча конкретний пристрій не було названо, за технічними характеристиками можна припустити що це може бути Redmi Note 14 Pro, наступник Redmi Note 13 Pro, який був заснований на Snapdragon 7s Gen 2. Витік також натякає на акумулятор, можливо, з ємністю 5000 мА * год або більше.

Хоча офіційна дата запуску залишається незрозумілою, виходячи з минулих стратегій випуску Xiaomi, Redmi Note 14 Pro разом з іншою моделлю цієї серії може дебютувати в Китаї приблизно восени 2024 року. До випуску цих пристроїв на глобальні ринки, швидше за все, доведеться зачекати на початок 2025 року. При цьому Xiaomi ще офіційно не підтвердила жодних подробиць про серію Redmi Note 14.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.