Апаратною основою Samsung Galaxy S26 може стати 2-нм чіп Samsung Tethys

Час читання: < 1 хв.
Апаратною основою Samsung Galaxy S26 може стати 2-нм чіп Samsung Tethys

Samsung активно працює над 2-нанометровим техпроцесом і планує запустити його раніше за TSMC.

Реклама

Новинний ресурс Gizmochina повідомляє, що перше замовлення на 2-нанометрові чіпи Samsung отримала від японської Preferred Networks (PFN). Крім того, стверджується, що Samsung вже готується до виробництва 2-нанометрового чіпсету під кодовим найменуванням Tethys. Ймовірно, що в результаті він називатиметься Exynos 2600. Масове виробництво розпочнеться у 2025 році.

Tethys ляже в основу смартфонів лінійки Samsung Galaxy S26, які будуть випущені у 2026 році. Йдеться про базовий Samsung Galaxy S26, великий Samsung Galaxy S26+ і топовий Samsung Galaxy S26 Ultra.

Зараз Samsung випускає смартфони лінійки Galaxy S як із чіпами Snapdragon, так і з Exynos. Але в майбутньому корейський техногігант хоче відмовитись від сторонніх SoC.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.