Чохол-клавіатуру для iPhone змогли підключити до Nothing Phone

Час читання: < 1 хв.
Чохол-клавіатуру для iPhone змогли підключити до Nothing Phone

Ентузіастам вдалося знайти Android-смартфон, який ідеально поєднувався з корпусом click і QWERTY-клавіатурою, розробленими для iPhone. За даними Android Police, цей пристрій виявився нічим іншим, як Nothing Phone 1.

Реклама

Корпус Clicks був представлений на початку 2024 року. Це аксесуар для власників декількох пристроїв з усієї лінійки iPhone 14 Pro, 14 pro max і iPhone 15, 15 pro і 15 pro Max. Кожен чохол був створений відповідно до розмірів конкретного смартфона. Але, виявляється, тут допоміг не тільки iPhone, але і роз’єм USB-C, яким оснащені останні моделі телефонів Apple.

Nothing Phone 1 зміг залізти в чохол для iPhone 15 Pro Max. Обидва смартфони схожі за габаритами. Розмір девайса від Apple – 76,7 мм завширшки, 159,9 мм завдовжки, а також 8,3 мм завтовшки. Перший показник у Nothing Phone виявився на 9 мм меншим, другий — на 7 мм. По товщині обидва пристрої збігаються.

Зараз читають  5 функцій iOS 18, доступних для старих моделей iPhone

Clicks дозволяє не лише друкувати, а й використовувати спеціальні можливості iOS за допомогою комбінацій клавіш та спеціальних кнопок. Але і на Android вдалося їх застосувати. Зазначається, що все працює «саме так, як ви сподіваєтеся». Більшість команд можна переглянути в меню ОС, проте деякі комбінації працюють, хоча їх немає у списку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.