Названо головну причину не купувати iPhone 15 Pro, а дочекатися iPhone 16 Pro Max

Час читання: < 1 хв.
Названо головну причину не купувати iPhone 15 Pro, а дочекатися iPhone 16 Pro Max

Новинка отримає відразу дві нові камери, які зможуть знімати значно краще за торішню модель.

Реклама

Авторитетний китайський інсайдер під ніком OvO Baby Sauce OvO поділився в соцмережі Weibo інформацією про наймасштабнішу зміну в майбутньому суперфлагмані iPhone 16 Pro Max. Apple нарешті оновить камеру, яку практично не покращувала з 2019 року, а також установить новий основний сенсор.

За даними джерела, в iPhone 16 Pro Max буде встановлена ​​основна камера із сенсором Sony IMX903 на 48 Мп, а також новий надширококутний об’єктив на 48 Мп. Усі попередні смартфони Apple, починаючи з iPhone 11 Pro Max, поставлялися із надшириком на 12 Мп.

Цікаво, що базовий iPhone 16 Pro залишиться із торішнім сенсором Sony IMX803 на 48 Мп, але також отримає надширик на 48 Мп.

На жаль, телефотооб’єктив у смартфонах Apple 2024 залишиться колишнім на 12 Мп. За чутками, компанія планує його оновити лише в лінійці iPhone 17 Pro.

Очікується, що Apple представить смартфони iPhone 16 у першій половині вересня.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.