SameBoy – ще один емулятор Game Boy з’явився в App Store

Час читання: < 1 хв.
SameBoy - ще один емулятор Game Boy з'явився в App Store

Якщо ви думали, що хвиля емуляторів, що обрушилася на iOS, скоро схлине, то на вас чекає ще одна звістка. Сьогодні на схвалення спільноти було представлено ще один емулятор Game Boy – SameBoy!

Реклама

SameBoy емулює, власне, що? Game Boy, як можна зрозуміти із назви. Він може похвалитися найточнішим у світі ядром емуляції портативної консолі, безліччю функцій для управління масштабуванням, швидкістю та багатьом іншим — у ньому є все, що можна було б побажати від емулятора.

Якщо ви ще не знайомі з Game Boy, то це одна з найуспішніших портативних консолей усіх часів. Переживши всіх конкурентів, ця ігрова платформа є однією з найбільших.

Хоча SameBoy орієнтований на набагато вужчий вибір консолей в порівнянні з іншими емуляторами, такими як RetroArch, не можна заперечувати, наскільки великий родовід Game Boy, на якому він заснований.

Відкритий вихідний код і той факт, що існують десятки ігор для цієї платформи, гарантує, що ми побачимо безліч людей, які візьмуться за емуляцію, щоб просто спробувати SameBoy.

І навіть якщо ви сумніваєтеся в необхідності емуляції для себе, існує безліч оригінальних ігор, створених спеціально для емуляторів Game Boy, тому ви зможете пограти в нові проекти!

SameBoy можна завантажити в магазині програм для iOS.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.