У мережу потрапила вартість нового смартфона Xiaomi Mi 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначає інформаційне агентство Playfuldroid, всього буде дві версії мобільного пристрою. Однак їх перевага буде саме в тому, що вони будуть дешевше порівняно з конкурентами.

У китайській компанії вже офіційно підтвердили, що Xiaomi Mi 8 представляти на прес-конференції в Китаї вже 31 травня. Крім нового смартфона, на ньому покажуть самий очікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3, а також смартфон Xiaomi Mi 7.

Новий телефон Xiaomi Mi 8 буде виконаний в двох версіях – це 6 гігабайт оперативної пам’яті і 64 гігабайти вбудованої постійного сховища, а також 8 і 64 гігабайти відповідно. Працювати смартфон буде на топовому процесорі Qualcomm Snapdragon 845. Дисплей буде мати розміром в 6.01 дюйм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Сеть попала стоимость нового смартфона Xiaomi Mi 8

Однією з фішок Xiaomi Mi 8 стані фронтальна 3D-камера, яка буде сканувати і розпізнавати обличчя користувача. Подібна технологія стані першою з моменту презентації iPhone X. До цього всі апарати розпізнавали особа на програмному рівні. Основна камера буде з дворазовим зумом, тобто зі здвоєним модулем.

В Сеть попала стоимость нового смартфона Xiaomi Mi 8

Зараз же в мережу потрапила вартість смартфона Xiaomi Mi 8, яка зупинилася на позначці в 440 доларів у США за новішу версію, і на рівні 500 доларів за старшіу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.