Анонс Meizu M8c – недорогий смартфон з повнорозмірним екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні сталося те, чого багато хто чекав. Відбувся офіційний анонс нового мобільного пристрою, яке отримало назву Meizu M8c. Це смартфон початкового рівня, який отримав базове технічне оснащення, але повнорозмірний екран і ряд інших цікавих особливостей. Новинка є конкурентом Xiaomi Redmi 5A, а він вдає із себе самий бюджетний телефон під фірмовим брендом.

Представлений сьогодні смартфон Meizu M8c оснащений 5,45-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +), 4-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 425, 2 ГБ оперативної і 16 ГБ постійної флеш-пам’яті, слотом для карт пам’яті microSD , одинарної 13 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, модемом з підтримкою 4G LTE, а також акумуляторною батареєю ємністю 3070 мАг, але без підтримки швидкої зарядки.

Крім того, новинка може похвалитися модулями Wi-Fi 802.11n (2,4 ГГц), Bluetooth 4.1, A-GPS, ГЛОНАСС, а також GPS. Безконтактного чипу NFC в телефоні місця не знайшлося, тому він не підтримує роботу з платіжною системою Google Pay і її аналогами. Прямо «з коробки» на телефон встановлена ​​операційна система Android 6.0.1 Marshamallow, випущена в 2016 році, але заснована на графічною оболонкою Flyme OS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити Meizu M8c в Україні покупці зможуть за 4 500 гривень, причому в подарунок обіцяють подарувати фірмові навушники ME20. На вибір покупців є чотири забарвлення – чорний, золотий, синій і червоний. Мобільний пристрій доступний для покупки лише в одній єдиній модифікації, яка володіє 2/16 ГБ вбудованої пам’яті.

Оформити замовлення на Meizu M8c незабаром стане можливо в фірмовому онлайн-магазині компанії-виробника. Швидше за все, новинка подешевшає на 20-30% вже до кінця червня, тому раціональним покупцям ми б не радили купувати її зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.