Categories: Смартфони

Xiaomi Redmi 6 на фотографиях: экран с вырезом, двойная камера и сканер сзади

Share

Казалось бы, что официальная презентация смартфонов Redmi 5 и Redmi 5 Plus случилась только в декабре прошлого года, но к появлению в продаже уже готовится новая модель в лице Xiaomi Redmi 6. Сегодня, 23 мая 2018 года, в сеть выложили ее фотографии, на которых можно рассмотреть будущую новинку. В глаза сразу же бросается экран с вырезом в верхней части, двойная основная камера в фирменном стиле сзади, корпус из металла, а также сканер отпечатков пальцев сзади.

Нужно сразу уже заметить, что на Xiaomi Redmi 6 на фото установлена не MIUI 9 или какая-то ее более ранняя версия, а обычный Android старой версии. Это связано с тем, что именно через него производится тестирование мобильного устройства перед началом продаж. Конечный образец для покупателей конечно же сможет похвастаться нормальной прошивкой. Ожидается, что новинка получит 5,77 или 5,99-дюймовый экран с разрешением HD+, а также достаточно мощное техническое оснащение.

В частности, этому мобильному устройству начального уровня приписывают двойную основную камеру с разрешением 12 Мп, 8-ядерный процессор Qualcomm Snapdragon 625, 3 ГБ оперативной и 32 ГБ постоянной флеш-памяти, 5 Мп фронтальную фотокамеру, сканер лица Face Unlock, а также ряд других особенностей. По данным источника, опубликовавшего снимки, Xiaomi Redmi 6 обойдется покупателям всего в 999 юаней или же 4 500 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задняя крышка смартфона изготовлена из металла, но с достаточно заметными пластиковыми вставками сверху и снизу. На лицевой части мобильного устройства находится IPS-экран, у которого большие рамки со всех трех сторон, а снизу так и вовсе находится огромный отступ. Судя по всему, золотистая расцветка Xiaomi Redmi 6 будет поставляется с белой лицевой частью. Официальная презентация этого телефона начального уровня может случиться уже летом нынешнего года.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Мене, як людину яка досягла сорокарічного віку, стало турбувати погіршення зору, все б нічого та став я все частіше помічати те що не можу обрати для себе мобільного телефону який би відповідав вимогам людей з поганим зором, адже дуже часто те що повинно бути завжди в полі зору користувача телефону подається в такому вигляді, що ту інформацію навіть і в окулярах важко розгледіти, а саме. Вся так необхідна інформація про стан телефону виноситься у окрему, розташовану зверху строчку, але розмір її знаків такий що навіть з хорошим зором вона погано сприймається, що характерно, розміри екранів все збільшуються, а дана строчка все зменшується. Також немає можливостей налаштування шрифтів та кольорів буквеної і цифрової інформації. Як правило перший параметр взагалі не підлягає налаштуванню користувачем, другий дуже обмежений і все це стосується всіх марок телефонів.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Вийшла One UI 6.1 з Galaxy AI для старих смартфонів Samsung

    Компанія Samsung розпочала поетапне розгортання масштабного оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI…

    03.05.2024

    ТОП-5 оперативної пам’яті для ПК і ноутбуків

    Попри появу нового стандарту оперативної пам'яті DDR5, класична DDR4 не втрачає актуальності, адже досі пропонує…

    03.05.2024

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024