Стало відомо що Google Pixel 8a має нову приховану функцію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Минулого тижня компанія Google несподівано представила свій новий телефон середнього класу, Pixel 8a. А тепер авторитетний Android-інсайдер і журналіст Мішаал Рахман (Mishaal Rahman) виявив натяки на можливу нову функцію, приховану в Pixel 8a.

Реклама

Pixel 8a може підтримувати виведення зображення на дисплей через USB-C

Ця функція є в серії Pixel 8, і, схоже, вона буде доступна і в Pixel 8a. У середнячка є необхідне обладнання для цієї функції, і Google просто потрібно увімкнути її за допомогою оновлення програмного забезпечення. Вважається, що оновлення вийде десь наступного місяця.

Те ж саме сталося з Pixel 8, де ця функція була вимкнена при запуску і ввімкнута з виходом оновлення Android 14 QPR3 Beta 2.

Pixel 8a також має чіп Tensor G3 та інші внутрішні компоненти, такі як USB-контролер, як у Pixel 8 і Pro. Це означає, що смартфон середнього класу повинен підтримувати зовнішній дисплей через порт USB C.

Рахман зосереджується на системній властивості під назвою “persist.vendor.usb.displayport.enabled”, яка наразі встановлена на 0, що означає, що альтернативний режим DisplayPort відключений. У версії QPR3 Beta 2 для серії Pixel 8 було встановлено значення 1, що увімкнуло цю функцію.

Стабільні збірки Pixel 8 зараз працюють на Android 14 QPR2. Таким чином, ми побачили, що функція стала доступною для Pixel 8, Pro та 8a з червневим оновленням, яке має базуватися на Android 14 QPR3.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ