Бюджетну версію Galaxy Z Fold 6 можуть скасувати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Як завжди, Samsung випустить Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6 у другій половині цього року. Однак щодо Galaxy Z Fold 6 та його можливих варіацій виникло багато плутанини. Деякі звіти стверджують, що Samsung випустить дешевший (Fan Edition) Galaxy Z Fold 6, в той час як інші стверджують, що південнокорейська фірма випустить Galaxy Z Fold 6 Ultra, можливо, з кращими камерами. Новий звіт стверджує, що дешевший Galaxy Z Fold 6 може бути скасований.

Реклама

Дешевший Galaxy Z Fold 6 без сумісності з S Pen, як повідомляється, скасовано

Згідно з новим звітом TheElec, Samsung переглядає свої плани щодо запуску дешевшого Galaxy Z Fold 6 цього року. Повідомляється, що південнокорейська компанія планувала випустити дешевший Galaxy Z Fold 6 поряд зі стандартним Galaxy Z Fold 6. Однак, як кажуть, йому не вистачало оцифровувача, необхідного для функціональності S Pen, а це означає, що він не був сумісний з S Pen. Кажуть, що компанія нещодавно завершила тестування пристрою, який має клас захисту IPX8 і витримує 200 000 складань, але він виявився не тоншим за складні телефони від конкуруючих китайських фірм. Масове виробництво компонентів Galaxy Z Fold 6 планується розпочати вже цього місяця.

Через недостатню диференціацію продукту та ринкову невизначеність Samsung планує скасувати його запуск. Згідно з повідомленням, будуть випущені лише стандартні Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6.

Дешевший Galaxy Z Flip 7 можуть випустити у 2025 році

Згідно зі звітом, Samsung планує випустити дешевшу версію Galaxy Z Flip 7 наступного року. Хоча загальна частка компанії на ринку смартфонів у Китаї становить менше 1%, її частка на ринку складних смартфонів вимірюється двозначними цифрами. Таким чином, Samsung намагається збільшити свою частку ринку за рахунок дешевших складаних телефонів.

Генеральний директор Samsung MX ТМ Ро заявив, що протягом наступних п’яти років можна буде щорічно поставляти понад 100 мільйонів складних телефонів. Однак компанія відстала в цій гонці. Складані телефони китайських фірм мають більші та яскравіші екрани, більші сенсори камер, більші акумулятори та швидшу зарядку. Компанія планує стати більш конкурентоспроможною, випустивши Galaxy Z Fold 6 з кращими камерами, тоншим корпусом і підвищеною міцністю.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоsammobile.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ