Apple додасть функцію транскрибування голосових записів до тексту в iOS 18

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Почався зворотний відлік часу, коли Apple планує впровадити в iPhone функції, що базуються на штучному інтелекті. Компанія анонсує iOS 18 та представить користувачам нові продуктивні функції штучного інтелекту на конференції розробників WWDC 2024 наступного місяця.

Реклама

У міру наближення WWDC 2024 витоку про функції штучного інтелекту, які з’являться в iOS 18, стають дедалі частішими. В останні тижні з’явилися повідомлення про те, що Safari може отримати функції штучного інтелекту, такі як резюмування сторінок та стирання веб-сторінок. Також було заявлено, що Siri отримає значні покращення. І ось, нещодавно з’явилася нова інформація про програми Voice Memos та Notes.

Згідно з звітом, опублікованим AppleInsider, в iOS 18 Apple додасть функцію транскрипції до програм Voice Memos і Notes. За допомогою цієї нової функції користувачі зможуть швидко перетворювати аудіозаписи на текст за допомогою штучного інтелекту. Також повідомляється, що до додатка «Нотатки» будуть додані такі нововведення, як резюмування за допомогою штучного інтелекту та виділення важливих моментів з аудіозаписів.

Зазвичай у програмі Notes не було функції запису голосу. Однак, за деякими даними, цю функцію буде додано до iOS 18. Передбачається, що функція перетворення звуків у текст буде дуже зручною, особливо для користувачів, які записують аудіо. Ця функція дозволить заощадити час людям, які інтенсивно використовують голосові записи, наприклад, студентам та журналістам.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ