Дизайн приголомшливого iPhone SE 2 розкрито виробником аксесуарів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 22 травня 2018 року, цей мобільний пристрій показали на зображенні, завдяки чому був розкритий шикарний дизайн нового телефону Apple. Знімком поділився відомий виробник чохлів Olixar, який навіть розповів про габарити телефону.

Як вдалося з’ясувати, iPhone SE 2 отримає дисплей з вирізом у верхній частині, але такий буде відчутно менше «моноброви», яку можна зустріти в iPhone X. Якщо судити по габаритах, то новинка отримає практично зовсім ідентичні розміри в порівнянні з моделлю 2016 року, володіє лише 4-дюймовим екраном. Сканера відбитків пальців Touch ID в телефоні не буде, але зате користувачів зможе порадувати сканер обличчя Face ID.

Габарити корпусу iPhone SE 2 складуть 120,04 х 54,82 мм, тоді як у оригінальної моделі вони навіть трохи більше – 123,8 х 58,6 мм. Розмір вирізу (ширина) в телефоні буде складати 18,7 мм. Таким чином, як можна легко помітити, новинка виявиться навіть більш компактною, ніж випущений в першій половині 2016 року оригінальний телефон. Наскільки прав виробник чохлів Olixar в своїй інформації – сказати складно, однак раніше він вже не один раз в числі перших вірно розкривав дизайн нових смартфонів Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головною особливістю нового компактного флагмана повинен стати невеликий виріз в екрані, який багато хто вважає головним мінусом iPhone X. Якщо новинка в особі iPhone SE 2 його дійсно отримає, то це буде означати його прийдешнє поява у всіх смартфонах Apple, які компанія представить і запустить в продаж восени нинішнього року, а якщо бути точним, то вже у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.