Смартфони

Незабаром Google Messages отримає нову функцію

Share
Час читання: 2 хв.

Якщо ви користуєтеся Android, вам варто скористатися додатком Google Messages. Він має всі функції RCS, які вам потрібні, включаючи наскрізне шифрування, прочитані квитанції, індикатори набору тексту, обмін високоякісними зображеннями та багато іншого. Користувачі бета-версії Google Messages тепер можуть спробувати функцію редагування повідомлень, яка дає їм 15 хвилин для редагування вже надісланого повідомлення.

Тепер важливо знати дещо важливе. Щоб ця функція працювала, людина, якій ви надіслали початкове повідомлення, також має використовувати бета-версію Google Messages. Ця вимога не буде необхідною, коли функція вийде з бета-версії.

Щоб перевірити, чи є ви учасником бета-версії Google Messages, відкрийте “Налаштування” > “Програми” > “Повідомлення” і прокрутіть униз, щоб побачити, яку версію програми ви використовуєте. На моєму Pixel 6 Pro працює бета-версія, тому, якщо ви також є учасником бета-версії, ви побачите щось подібне внизу інформаційної сторінки програми Messages: messages.android_20240506_04-RC00.phone.openbeta_dynamiccom.google.android.apps.messaging.

Припустимо, вам потрібно відредагувати надіслане повідомлення. Якщо у вас є ця функція, і одержувач також використовує бета-версію програми, вам потрібно буде довго натиснути на повідомлення, яке ви хочете відредагувати, після чого з’явиться панель інструментів над повідомленням. Натисніть на іконку олівця, і ви побачите поле з написом “Редагування повідомлення”. Після редагування повідомлення ви натиснете кнопку “Надіслати/ввести”. Історію редагування повідомлення можна переглянути, що означає, що одне і те ж повідомлення можна редагувати кілька разів.

Хоча функцію редагування Google Messages вже можна використовувати в повідомленнях, надісланих користувачами бета-версії Google Messages одержувачам, які також є учасниками бета-версії Google Messages, ми наближаємося до дня, коли ця функція запрацює для всіх користувачів Google Messages.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    iPhone SE 4: які нові функції з’являться в бюджетному iPhone

    Наступним iPhone насправді має бути iPhone SE 4, за винятком будь-яких затримок. Цей iPhone має…

    05.10.2024

    Google тестує верифікаційні галочки для сайтів у пошуковій видачі

    Видання The Verge повідомило про неанонсовану Google функцію пошуку, яку компанія зараз тестує. Йдеться про…

    05.10.2024

    Telegram випустив масштабне оновлення з новими функціями

    Telegram представив масштабне оновлення, яке включає безліч нових функцій і поліпшень. Тепер користувачі можуть надсилати…

    05.10.2024

    Браузер Arc Search з ШІ відкритий для бета-тестування

    Браузер Arc Search з інтегрованим штучним інтелектом тепер доступний користувачам Android у рамках відкритого бета-тестування.…

    05.10.2024

    Apple використовує OLED TDDI для створення тонкого iPhone 17 Air

    Apple, за чутками, готується випустити тонкий iPhone 17 Air, який буде схожим на iPad Pro…

    05.10.2024

    Telegram повідомив про рекордні навантаження на сервери: що відомо

    Популярний месенджер Telegram зазнає дуже серйозних навантажень. Причина - ситуація у ряді близькосхідних країн. Що…

    05.10.2024