Huawei збирається повністю відмовитися від Android та перейти на HarmonyOS Next

Huawei має намір повністю позбутися операційної системи Android у своїх продуктах і остаточно перейти на HarmonyOS Next.

Huawei збирається повністю відмовитися від Android та перейти на HarmonyOS Next
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що наступна версія HarmonyOS вийде разом із майбутньою флагманською серією Mate 70, яка буде представлена ​​у жовтні цього року.

Nikkei Asia повідомляє, що додатковою перевагою використання HarmonyOS Next на сімействі Mate 70 є те, що операційна система використовує пам’ять утричі ефективніше, ніж Android, і підтримує штучний інтелект на пристрої. Втім, останнє і для Android є.

Минулого місяця Huawei заявила, що HarmonyOS Next вже може запропонувати 4000 додатків, а до кінця поточного року їхня кількість має зрости до 5000. Загалом компанія хоче досягти позначки 500 000 додатків, але не дуже зрозуміло, навіщо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОnikkei.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.