Samsung випустила свіже оновлення One UI 6.1 для Galaxy Z Flip 4

Samsung випустила свіже оновлення One UI 6.1 для Galaxy Z Flip 4
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

День, на який так довго чекали власники Galaxy Z Flip 4, нарешті настав. Samsung нарешті випустила оновлення One UI 6.1 для Galaxy Z Flip 4 за межами своєї країни, що свідчить про те, що зараз відбувається більш широке розгортання. Оновлення вже доступне в деяких європейських країнах, а інші отримають його незабаром.

Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для Galaxy Z Flip 4 в деяких європейських країнах. Воно поставляється з версією прошивки F721BXXU6FXE3 і є великим оновленням. Воно не включає виправлення безпеки від травня 2024 року, а залишається з виправленням безпеки від квітня 2024 року. Щоб завантажити оновлення на свій Galaxy Z Flip 4, перейдіть до Налаштування ” Оновлення програмного забезпечення і натисніть Завантажити та встановити.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОsammobile.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.