Смартфони

Названо офіційні кольори Google Pixel 8a

Share

Компанія Google несподівано представила свій наступний смартфон середнього класу, Pixel 8a. Як завжди, він має впізнаваний дизайн Google і виглядає чудово. Доступний у свіжих та надихаючих кольорах, це чудовий пристрій з функціями штучного інтелекту та багатообіцяючим чипсетом.

Телефон вже доступний для попереднього замовлення і з’явиться на полицях магазинів наступного тижня, 15 травня. Він доступний у чотирьох чудових кольорах, тож ви можете обрати найкращий, що відповідатиме вашому стилю та вподобанням.

В яких кольорах доступний Pixel 8a?

Pixel 8a доступний у чотирьох кольорах: Aloe, Bay, Porcelain, Obsidian. Перші два – свіжі та нові, світло-зелений та світло-блакитний відповідно, тоді як останні два є більш консервативними варіантами кольорів цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кольори Pixel 8a:

  • Aloe
  • Bay
  • Porcelain
  • Obsidian

Pixel 8a в кольорі Aloe

Фірмовий колір середнього сегменту цього року називається Aloe. Це приємний світло-зелений відтінок, який має саме той рівень насиченості, щоб вважатися барвистим, але не надто божевільним. Google відмовився від двоколірного дизайну для Pixel 8a, і весь телефон пофарбований у відповідний зелений відтінок.

Панель камери та рамка телефону знову в аналогічному зеленому кольорі для цілісного вигляду. Він має матове покриття, і з таким яскравим кольором вам не доведеться турбуватися про те, що плями від відбитків пальців зіпсують його зовнішній вигляд.

Pixel 8a в кольорі Bay

Pixel 8a також доступний у кольорі Bay, красивому синьому кольорі. Це не ненасичений світло-блакитний, до якого ми вже звикли на телефонах, а насичений і глибокий синій, який виглядає свіжо і по-новому. Він не надто темний, що робить його ідеальним для вас, якщо ви хочете додати кольору до вашого нового Pixel 8a.

Знову ж таки, ми маємо відповідні планку та рамку камери, а також поліроване матове покриття для однорідного та розкішного вигляду.

Pixel 8a в кольорі Porcelain

Порцеляна – ще один варіант із серії Pixel 8a. Він більш стандартний, консервативний, порівняно з кольорами бухти та алое. Порцеляновий не є новим кольором для Google, і ми бачили його в попередніх ітераціях Pixels. Тим не менш, він розкішний, відполірований і чудово виглядає на Pixel 8a.

Порцеляновий – це світлий колір, майже як білий, але більше схожий на теплий білий, а не на холодний білий колір вашого “холодильника”. Завдяки рамці, пофарбованій у той самий колір, це акуратний варіант кольору, який виглядає дуже відполірованим і вишуканим.

Pixel 8a в кольорі Obsidian

Обсидіан – другий консервативний варіант кольору для Pixel 8a. Це темно-сірий, майже чорний колір, який є класикою для телефонів з давніх-давен. Якщо ви не надто переймаєтесь кольорами телефонів, і вам потрібен Pixel 8a лише за його внутрішню начинку, а не зовнішній вигляд, цей колір може вам підійти.

Звичайно, Pixel 8a у кольорі Obsidian також ідеально підходить для людей, які хочуть, щоб їхні пристрої виглядали серйозно і по-діловому. Він чудово підходить для професіоналів, які не хочуть привертати увагу яскраво-синім телефоном, що привертає увагу. Матове покриття захищає його від розводів відбитків пальців, тож ви можете бути впевнені, що він виглядатиме належним чином навіть без чохла.

Висновок

Google продумано підійшов до вибору кольорів Pixel 8a і пропонує достатню кількість варіантів, щоб не перевантажувати вас вибором. Якщо ви хочете більш веселий і привабливий телефон, ви можете вибрати колір Bay або Aloe. З іншого боку, якщо ви належите до тих, хто віддає перевагу традиційному підходу, ви можете обрати обсидіановий або порцеляновий.

Приємно те, що всі покриття матові, а всі кольори виглядають чудово і відполірованими, тому, який би з них ви не обрали, ви не помилитеся.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Google Pixel
  • Останні записи

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024

    Названо 10 найлегших для злому чотиризначних паролів

    Існує 10 000 можливих комбінацій для 4-значного пароля, але люди зазвичай використовують найпопулярніші PIN-коди, а…

    19.05.2024

    Як поліпшити Wi-Fi сигнал домашнього роутера за п’ять хвилин

    Щоб забезпечити надійне та стабільне підключення Wi-Fi у вашому домі, необхідно враховувати кілька важливих факторів.…

    19.05.2024

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024