Найкращі смартфони до 10 000 гривень – AMOLED, швидка зарядка, потужні процесори

Найкращі смартфони до 10 000 гривень - AMOLED, швидка зарядка, потужні процесори
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі дійсно хороші моделі бюджетних смартфонів поєднують в собі гідну продуктивність, високу автономність і корисні функції. Дізнайтеся про найкращі смартфони вартістю до 10 000 грн, які ви можете купити прямо зараз.

Xiaomi POCO M5s 8/256 ГБ

Ця модель має матовий корпус, стійкий до подряпин і відбитків пальців. Екран AMOLED з незвичним для бюджетного смартфона водовідштовхувальним покриттям має високу щільність пікселів (409ppi), що забезпечує чітке зображення та хорошу контрастність. У пристрій вбудовано інфрачервоний порт, що дозволяє використовувати смартфон як пульт дистанційного керування для телевізорів та інших пристроїв.

Основна камера має роздільну здатність 64 Мп, доповнена 8-мегапіксельним надширококутним модулем; 13-мегапіксельна фронтальна камера забезпечує відмінну різкість і передачу кольору. Модель оснащена досить продуктивним процесором MediaTek Helio G95, якого достатньо для виконання повсякденних завдань, серфінгу в мережі та багатьох мобільних ігор Акумулятора ємністю 5000 мАг вистачає приблизно на добу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З інших переваг моделі POCO M5s варто виділити:

  • Стереодинаміки для забезпечення об’ємного звуку.
  • Можливість запису відео в роздільній здатності 4К.
  • Хороша комплектація: кабель та адаптер живлення, а також прозорий чохол.
  • Підтримка технологій VoLTE та VoWiFi.
  • Підтримка швидкого заряджання потужністю 33 Вт.

vivo Y36 8/256 ГБ

Стильні моделі з матовим корпусом з міцного скла і кришталевим глянцем виглядають набагато дорожче, ніж коштують насправді. Він має великий IPS-екран з роздільною здатністю 2388 x 1080 і підтримує частоту оновлення 90 Гц з інтелектуальним перемиканням. Основна камера з трьома об’єктивами (50-мегапіксельна основна камера, 200-мегапіксельний режим боке і 200-мегапіксельний макро) забезпечує соковиті і досить якісні фотографії. Фронтальна камера також демонструє чудові результати: портретний режим забезпечує точне розмиття, а самі фотографії мають природну передачу кольору.

За продуктивність відповідають 8 ГБ оперативної пам’яті та процесор Snapdragon 680, чого достатньо для повсякденних завдань. Модель підтримує VoLTE і VoW-Fi, має вбудований модуль NFC і запис дзвінків.

До інших плюсів моделі відносяться такі характеристики:

  • Смартфон має рівень захисту IP54: бризки води або робота під невеликим дощем не виведуть його з ладу.
  • Автономність пристрою становить близько 2 днів за рахунок місткого акумулятора ємністю 5010 мАг.
  • Фірмова оболонка Funtouch OS 13 підтримує низку корисних функцій, включаючи запис дзвінків.
  • Підтримка швидкого заряджання потужністю 44 Вт.

Realme 10 8/256 ГБ

Привабливий смартфон із сучасним, мінімалістичним дизайном та тонким корпусом. Оснащений Super AMOLED-дисплеєм високої роздільної здатності з підтримкою частоти оновлення екрану 90 Гц і гарним запасом яскравості (1200 нит). Основна камера на 50 Мп доповнена чорно-білим сенсором для підвищення чіткості кадру в умовах низького освітлення: в результаті знімки виходять гідними, особливою якістю виділяється портретний режим. Фронтальна камера також підтримує ефект боке та режим нічної зйомки.

Відмінною рисою моделі є не лише якісний екран, але й висока продуктивність – за неї відповідає процесор Mediatek Helio G99, виконаний за 6-нанометровим техпроцесом. Він дозволяє смартфону як запускати звичайні програми, так і видавати досить високі кадри у тривимірних онлайн-іграх. Високу автономність забезпечує акумулятор ємністю 5000 мАг.

Інші переваги смартфона Realme 10:

  • Вбудована функція записування телефонних розмов.
  • Потрійний слот для двох SIM-карток та microSD-картки.
  • Роз’єм для дротових навушників.
  • Швидке заряджання на 55 Вт – заряджає смартфон повністю всього за 55 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.