Новий Google Pixel 8a можна буде знайти навіть якщо батарея розрядиться до 0%

Новий Google Pixel 8a можна буде знайти навіть якщо батарея розрядиться до 0%
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон має унікальну особливість, яку можна знайти навіть після того, як акумулятор повністю розрядився. Ця функція стала можливою завдяки спеціальному обладнанню, вбудованому в серію Pixel 8, яке дозволяє чіпу Bluetooth залишатися активним протягом декількох годин після вимкнення живлення.

Мережа Google “Знайти мій пристрій” може використовувати Bluetooth для трансляції сигналу, щоб інші пристрої Android могли його виявити.

Ці пристрої шифрують і передають місцезнаходження загубленого пристрою на сервери Google, щоб забезпечити конфіденційність даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість пристроїв Android не можуть передавати сигнали Bluetooth, якщо вони вимкнені або якщо акумулятор повністю розряджений.

Функція виявлення вимкненого пристрою Pixel 8a вмикається за допомогою Android API, що дозволяє системі надсилати заздалегідь розрахований мережевий сигнал Find My Device на мікросхему Bluetooth.

Це робить Pixel 8a одним з небагатьох смартфонів середнього класу з такою технологією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandroidauthority.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.