Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S Lite Luxury «для бідних» представили офіційно

Share

Сьогодні, 21 травня 2018 року, відбувся офіційний анонс смартфона Samsung Galaxy S Lite Luxury, який раніше був відомий за чутками в мережі під найменуванням Galaxy S8 Lite. Мобільний пристрій отримав всі ті особливості, які йому приписували чутки. Апарат вийшов досить цікавим, особливо з урахуванням того, що купити його можна в красивих кольорах. З якихось причин виробник вирішив використовувати складну і абсолютно нелогічну назву – невідомо.

Смартфон Samsung Galaxy S Lite Luxury оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2220 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц, 4 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш -пам’яті, слот для карт пам’яті microSD до 256 ГБ включно, підтримкою одночасної роботу з двома SIM-картами, 16 Мп основною камерою з діафрагмою f / 1.7 і оптичною стабілізацією, а також 8 Мп фронтальною камерою з точно такою ж апертурою. Лазерного автофокусу в телефоні немає, але зате підтримується бездротова зарядка.

В іншому, цей апарат може похвалитися 3,5 мм роз’ємом для підключення навушників, звичним інтерфейсом USB Type-C для зарядки і обміну даними, наприклад, з комп’ютером, програмним сканером особи Face Unlock, акумулятором ємністю 3000 мАг з підтримкою швидкої зарядки, модулями Wi -Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0, NFC і GPS, а також корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 5, який захищений від води і пилу за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити новинку в особі Samsung Galaxy S Lite Luxury, раніше відому як Galaxy S8 Lite, можна буде в чорному і бордовому (червоному) кольорах. Прямо «з коробки» на смартфон встановлена операційна система Android 8.0 Oreo, доповнена графічною оболонкою Samsung Experience 9.0 і функцією Project Treble для швидкого отримання оновлень. У комплект поставки до телефону входять преміум-навушники AKG.

Всі покупці, які оформлять на цей апарат попереднє замовлення, зможуть купити його за $ 580. Починаючи з 1 червня 2018 роки він стане доступний для покупки всім бажаючим, але вже за вищою ціною – за $ 625. Для порівняння, оригінальна модель Galaxy S8, випущена рік тому, стоїть на $ 160 більше, тобто економія дійсно є, але тільки якщо купувати в офіційних магазинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    WhatsApp представив нові функції для спільнот

    WhatsApp анонсував появу нових опцій. Вони будуть корисні всім користувачам, які перебувають у групах. Інформація…

    02.05.2024

    Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів

    Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер - все це не має значення, якщо вже…

    02.05.2024

    У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

    У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний…

    02.05.2024

    Розбір Huawei Pura 70 Pro виявив незначні відмінності від Ultra

    Huawei розширила доступність серії Pura 70 для міжнародної аудиторії, і потенційні покупці прагнуть дізнатися, чи…

    02.05.2024

    Windows 11 втрачає популярність, а Windows 10 займає 70% ринку і продовжує зростати – в чому причина

    ОС Windows 11 восени виповниться вже 3 роки, але їй все ще важко наздогнати ринкову…

    02.05.2024

    Чутки: Samsung працює над новим флагманським смарт-годинником

    Samsung випустила новий фінансовий звіт, в якому не розповіла про свій прибуток, але й натякнула…

    02.05.2024