Інсайдери розкривають подробиці про майбутні складні смартфони Xiaomi – Mix Fold 4 і Mix Flip

Інсайдери розкривають подробиці про майбутні складні смартфони Xiaomi - Mix Fold 4 і Mix Flip
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi, здається, має намір зміцнити свої позиції на ринку складаних смартфонів. За інформацією інсайдерів, китайський виробник готує до випуску одразу дві нові складні моделі – оновлений Mix Fold 4 і перший в історії бренду телефон-черепашку під назвою Mix Flip.

Очікується, що обидві новинки дебютують у третьому кварталі 2024 року. Згідно з чутками, нові складні пристрої Xiaomi зможуть похвалитися вражаючою характеристикою камер. Основний датчик отримає 50-мегапіксельний сенсор з оптичною стабілізацією зображення, а також буде присутня 12-мегапіксельна надширококутна камера та 10-мегапіксельний перископічний телеоб’єктив із 5-кратним оптичним зумом.

Крім просунутих фотомодулів, нові Mix Fold 4 та Mix Flip, за чутками, потішать і іншими фірмовими рішеннями Xiaomi. Очікується, що вони отримають захист від води та пилу – це стало б серйозним кроком уперед порівняно з попередніми моделями компанії. Крім того, розробники приділили особливу увагу тонкому профілю пристроїв, що може зробити їх найтоншими на ринку складаних смартфонів після виходу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з наявними даними, новинки також будуть оснащені процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 та підтримкою супутникового зв’язку. Точні характеристики акумуляторів та швидкості заряджання поки залишаються невідомими.

Випуск оновленого Mix Fold 4 і Mix Flip, що дебютує, ознаменує важливий етап розвитку Xiaomi в сегменті складних смартфонів. Компанія, схоже, прагне запропонувати користувачам інноваційні та технологічні рішення, щоб зміцнити свої позиції на цьому ринку, що динамічно зростає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.