Смартфони

За чутками, моделі iPhone 16 будуть доступні в таких кольорах

Share

Apple представить нову лінійку iPhone 16 у низці нових кольорів восени цього року. Ось всі кольори чотирьох моделей, про які ходять чутки: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max.

iPhone 16 та iPhone 16 Plus

Протягом останніх кількох років лінійки iPhone випускалися в п’яти колірних варіантах. Однак цього року Apple може змінити цю тенденцію для 6,1-дюймового iPhone 16 та 6,7-дюймового iPhone 16 Plus. Принаймні одна зі стандартних моделей буде доступна в більшій кількості кольорів, ніж будь-коли раніше, стверджує одна з чуток.

За даними витоку з Weibo “Fixed focus digital”, майбутня більша 6,7-дюймова модель iPhone 16 Plus від Apple буде доступна в семи кольорах, які або базуються на існуючих п’яти кольорах стандартної лінійки iPhone 15, або переробляють їх у новому виконанні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наступній таблиці показані існуючі варіанти кольорів iPhone 15 Plus, а також кольори, які, за чутками, можуть з’явитися в iPhone 16 Plus:

‌iPhone 15‌ Plus (2023) ‌iPhone 16‌ Plus (2024)
Синій Синій
Рожевий Рожевий
Жовтий Жовтий
Зелений Зелений
чорний чорний
Білий
Фіолетовий

 

Витік, про який йде мова, не надав більше ніякого контексту для чуток, окрім назви моделі, тому незрозуміло, чи стверджують вони, що сім варіантів кольорів є ексклюзивними для iPhone 16 Plus.

З іншого боку, витік міг бачити в ланцюжку поставок лише матеріали для більшого пристрою, і в цьому випадку такі ж кольори можуть з’явитися і в меншому 6,1-дюймовому iPhone 16. З огляду на те, що обидві моделі, як очікується, будуть ідентичними, за винятком різниці в розмірах, ця можливість здається найбільш вірогідною.

Зверніть увагу, що це перші чутки, які ми отримали про потенційні кольори для стандартних моделей iPhone 16, а у витоку немає перевіреної репутації щодо точності витоків, тому передбачувані кольори потребують підтвердження з інших джерел, перш ніж ми зможемо остаточно сказати, що вони з’являться.

iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max

Зазвичай Apple обирає чотири кольори з холодними тонами для своїх моделей iPhone Pro. Наприклад, для минулорічних iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max Apple представила титановий корпус, який був доступний у чотирьох приглушених кольорах: Натуральний титан, Синій титан, Білий титан і Чорний титан.

Згідно з однією з чуток з Китаю, існуючий колір Blue Titanium буде вилучений з лінійки iPhone 16 Pro на користь нового “рожевого” титанового кольору, в той час як Black Titanium нібито буде замінений на “космічний чорний” колір, який, як кажуть, схожий на однойменний колір iPhone 14 Pro.

Крім того, те саме джерело стверджує, що кольори Natural і White Titanium будуть дещо відрізнятися в моделях iPhone 16 Pro. Кажуть, що Natural Titanium повертається, але з більш сірим відтінком. Тим часом White Titanium буде більше схожий на “сріблясто-білий” колір, який, як кажуть, також схожий на сріблясту версію iPhone 14 Pro.

Минулого року Apple здивувала деяких шанувальників iPhone, не запропонувавши золотий варіант. Золото було доступне через iPhone 5S до iPhone 8, а потім на iPhone XS до iPhone 14 Pro. З огляду на популярність золота, новий “рожевий” колір, про який ходять чутки, цілком може бути титановою версією відтінку, схожого на золото.

За чутками з іншого джерела, моделі iPhone 16 Pro будуть доступні в колірних варіантах “Пустельний титан” і “Сірий титан”. Ці назви припускають, що вони можуть частково збігатися з рожевим кольором, про який ходять окремі чутки, і з оновленим “Натуральним титаном”.

З іншого боку, нещодавні чутки з Кореї стверджують, що в майбутніх моделях iPhone 16 Pro від Apple буде використовуватися покращений процес обробки та фарбування титану. Згідно з джерелом, новий процес зробить iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max більш відполірованими, ніж моделі iPhone 15 Pro, які мають матове покриття.

‌iPhone 15 Pro‌ (2023) ‌iPhone 16 Pro‌ (2024)
Натуральний титан Натуральний титан
Синій титан Rose / Desert Titanium
Білий титан Silver / White Titanium
Чорний титан Space Black Titanium

 

Покращений виробничий процес нібито призведе до глянцевого зовнішнього вигляду, який більше схожий на сильно відполірований матеріал з нержавіючої сталі, що використовувався в попередніх пристроях Pro до серії iPhone 15. Однак нове титанове покриття буде менш схильне до подряпин порівняно з нержавіючою сталлю.

Висновок

На момент написання цієї статті до анонсу Apple серії iPhone 16 залишилося близько п’яти місяців, тому за цей час багато чого може змінитися, і ми можемо побачити додаткові чутки, які підтверджують або суперечать тим, які ми вже розкрили. У будь-якому випадку, ми будемо оновлювати цю статтю з урахуванням будь-яких подальших подій, тож не забувайте заглядати сюди.

Ви можете прочитати про все інше, що ми знаємо про лінійку iPhone 16, відвідавши наші спеціальні огляди iPhone 16 і iPhone 16 Pro. Очікується, що Apple випустить серію iPhone 16 приблизно у вересні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024