У мережі показали iPhone майбутнього, який неможливо не захотіти

У мережі показали iPhone майбутнього, який неможливо не захотіти
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На хвилі хайпа навколо «смартфонозамінників майбутнього» — невеликих пристроїв з нейромережами, керованими голосом — дизайнери створили, мабуть, найнезвичайніший iPhone, який ви коли-небудь бачили.

Зовсім недавно відгриміли Humane AI Pin і Rabbit R1 , а люди з багатою фантазією вже на повну силу уявляють, як щось подібне випустила б Apple. Цифрові дизайнери з Phone Industry створили концепт і назвали його iPhone 16S: це невеликий металевий квадратик, який зібрав у собі все найдивніше за останні роки.

Перш за все, це дизайн Mac Pro, що запам’ятовується, «тертки». Задня сторона пристрою пориста, а зверху і знизу — металеві «ручки», за які можна пристебнути або підвісити девайс. З боків можна побачити кнопки гучності та Power, слот для SIM та порт зарядки. Спереду один квадратний дисплей з тонкими рамками без вирізів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей концепт об’єднує в собі новомодну ідею нейромережевого гаджета, що носиться, Apple Watch, iPhone і Mac Pro. Не зовсім зрозуміло, що з ним робити в реальному житті, але дизайн і матеріали дуже приваблюють і відразу хочеться потримати в руках такого металевого малюка. А ще він цілком підійде на роль спіннера чи інтерактивної бляшки для ременя джинс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОyankodesign.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.