Apple планує випустити складаний 20,3-дюймовий гібрид у 2025 році, а складаний iPhone – у 2026 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple активізує роботу над складними пристроями, йдеться в новій записці для інвесторів, що потрапила в розпорядження 9to5Mac. У звіті аналітика Haitong International Securities Джеффа Пу йдеться про те, що компанія почне масове виробництво 20,3-дюймового складного пристрою наприкінці 2025 року, а потім складного iPhone наприкінці 2026 року.

Мінг-Чі Куо раніше повідомляв, що Apple працює над 20,3-дюймовим складним 20,3-дюймовим MacBook, випуск якого заплановано на 2027 рік. Росс Янг також повідомляв про те, що Apple розробляє 20-дюймовий складаний гібридний пристрій, випуск якого заплановано на 2026 або 2027 рік. Марк Гурман з Bloomberg також повідомив, що Apple “вивчає можливість створення гібрида складного MacBook/iPad із двома екранами”.

Якщо вірити сьогоднішньому повідомленню, Apple “прискорила” свою роботу над складними пристроями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик стверджує, що складаний пристрій буде являти собою “нову лінійку для Apple”, націлену на “ультра-дорогий ринок”. З чуток, компанія розглядає два варіанти розміру екрана для складного iPhone: 7,9 дюйма і 8,3 дюйма.

Знову ж таки, 20,3-дюймовий “складаний пристрій” нібито почнуть масово виробляти наприкінці 2025 року. Складаний iPhone з’явиться наприкінці 2026 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.