У мережі з’явилися перші чутки про iPhone 17

На зміну Plus-версії прийде модель Slim, а iPhone 17 Pro Max отримає зменшений виріз екрану.

У мережі з'явилися перші чутки про iPhone 17
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До презентації лінійки iPhone 16 залишилося менше півроку, а інсайдери вже діляться своїми припущеннями щодо лінійки iPhone 17, яку представлять восени 2025 року. Першим аналітиком, який озвучив чутки про iPhone 17, став авторитетний інсайдер Джефф Пу.

За словами Джеффа, Apple перегляне лінійку смартфонів та відмовиться від моделі Plus. Замість неї може бути представлена ​​версія Slim. Якщо вірити інформації аналітика, лінійка iPhone 17 буде такою:

  • iPhone 17 (екран 6,1″)
  • iPhone 17 Slim (екран 6,6″)
  • iPhone 17 Pro: (екран 6,3″)
  • iPhone 17 Pro Max (екран 6,9″)

Всі моделі 2025 отримають оновлений дизайн. iPhone 17, 17 Slim та 17 Pro будуть мати алюмінієві рамки, а титан залишиться лише у версії 17 Pro Max. Також тільки iPhone 17 Pro Max отримає зменшений виріз Dynamic Island. Нібито Apple зменшить сканер обличчя Face ID за допомогою технології “металінз” для датчика наближення. Швидше за все, виріз буде овальним, а не круглим, але меншою довжиною щодо нинішніх iPhone 14 Pro та iPhone 15.

За чутками, базові моделі iPhone 17 та iPhone 17 Slim отримають 8 ГБ оперативної пам’яті, а також чіпи A18 чи A19. Версії iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max повинні отримати 12 ГБ оперативної пам’яті та процесор A19 Pro. У всіх смартфонах лінійки буде нова фронтальна камера на 24 Мп. Нагадаємо, зараз в iPhone 15 стоїть фронталка на 12 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.