Samsung збільшить автономність Galaxy S25 за допомогою ШІ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung планує покращити автономність роботи свого нового флагмана Galaxy S25 за допомогою інноваційної технології, заснованої на штучному інтелекті під назвою Battery AI.

Незважаючи на те, що батарея новинки залишиться такою самою, як у попередніх моделей (5000 мАг), нова функція обіцяє збільшити час роботи пристрою до 10%.

За даними джерел, включених у платформу Galaxy AI, Battery AI інтелектуально управлятиме завданнями у фоновому режимі, які зазвичай витрачають значні системні ресурси, тим самим продовжуючи час роботи пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На відміну від інших програм, які обмежують продуктивність шляхом зниження частоти процесора та графічного адаптера, Battery AI прагне оптимізувати енергоспоживання без зниження продуктивності.

Ця функція буде особливо актуальною для найновіших процесорів Snapdragon 8 Gen 4 або Exynos 2500, інтеграція з якими може максимально збільшити ефективність роботи батареї.

Подробиці роботи Battery AI поки не розкриті повністю, проте очікується, що Samsung надасть більше інформації в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.