Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують проблеми з додатками на їхніх гаджетах.

Ви розчаровані, коли ваша улюблена гра постійно вилітає на телефоні Android або коли ваші соціальні мережі не працюють належним чином?

Існує багато причин, чому програми виходять з ладу на телефонах Android. Наприклад, проблеми з програмним забезпеченням, з’єднанням або вірусами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нижче наведено кілька порад, які допоможуть швидко відновити працездатність ваших програм на Android.

Перевірте підключення до Інтернету.

Більшість програм використовують Wi-Fi для правильної роботи та оновлення Android. Якщо у вас є нестабільне з’єднання, ці програми можуть не відповідати. Перевірте, чи правильно працює мережа, і переконайтеся, що пристрій Wi-Fi підключено до телефону Android.

Перезапустіть збійний додаток на Android.

Перезапуск програми на Android, яка продовжує давати збій, перевірить усі помилки в програмі та усуне їх. Відкрийте його знову і перевірте, чи програма почала працювати чи ні.

Перезавантажте телефон Android.

Це просте та просте рішення часто є найкращим засобом від більшості проблем. Перезавантаження телефону очищує кеш-пам’ять та зменшує навантаження на пристрій. Багато програм знову починають працювати після перезавантаження пристрою.

Перевірте програму на наявність оновлень Android.

Інша поширена причина збою програм на Android полягає в тому, що вони не оновлені до останньої версії. Багато розробників регулярно випускають оновлення додатків, щоб виправити помилки, що, як ми сподіваємося, має запобігти їх збою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОpoliteka.net

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.