OnePlus Nord CE 4 Lite пройшов чергову сертифікацію

OnePlus Nord CE 4 Lite пройшов чергову сертифікацію
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час OnePlus працює над створенням Nord CE 4 Lite, наступника OnePlus Nord CE 3 Lite. Компанія ще нічого офіційно не оголосила про цей новий пристрій. Однак нещодавно воно з’явилося на сайті Бюро індійських стандартів (BIS) і, як очікується, буде випущено найближчим часом.

Отже, ось очікувані специфікації OnePlus Nord CE 4 Lite:

Згідно з повідомленням, опублікованим джерелом інформації Санджу Чоудхарі, в базі даних BIS було помічено новий пристрій OnePlus з модельним номером CPH2619, ймовірно, OnePlus Nord CE 4 Lite. Незважаючи на те, що в сертифікаті не було розкрито жодних технічних характеристик, джерело натякнуло, що Nord CE 4 Lite буде ребрендинговою версією Oppo A3, смартфона, що ексклюзивно продається в Китаї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Санджу повідомив, що OnePlus Nord CE 4 Lite буде значно покращено порівняно зі своїм попередником. Новий смартфон отримає 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Також у екран буде вбудовано датчик відбитків пальців.

Очікується, що смартфон буде оснащений процесором Snapdragon 6 Gen 1 та акумулятором ємністю 5500 мАг. Крім того, камера пристрою складатиметься з основного 50-мегапіксельного та додаткового 2-мегапіксельного об’єктивів на задній панелі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.