Розкрили характеристики смартфона Sony Xperia 1 VI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі опублікували характеристики флагманського смартфона Sony Xperia 1VI. Офіційна прем’єра очікується 17 травня, а ось що очікується від Sony Xperia 1 VI:

  • Екран: LTPO OLED із співвідношенням сторін 19,5:9, частотою оновлення від 1 до 120 Гц, частотою дискретизації торкання 240 Гц та технологією BRAVIA HDR Remaster. Екран є на 1,5 рази яскравішим порівняно з Xperia 1 V.
  • Процесор: Snapdragon 8 Gen 3.
  • Батарея: 5000 мАг з підтримкою бездротової та реверсивної зарядки.
  • Камера: надширококутний об’єктив 16 мм, ширококутний об’єктив 24 мм (48 мм з 2-кратним оптичним зумом), телеоб’єктив 85–170 мм (7-кратний зум), новий додаток камери та додаток Video Creator для редагування відео.
  • Аудіо: високопродуктивний аудіочип, покращені динаміки, порт 3,5 мм для навушників, підтримка Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless, 360 Reality Audio, LDAC та DSEE Ultimate.

Разом із Sony Xperia 1 VI також планується представлення середньобюджетного смартфона Xperia 10 VI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОApple-Droid.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.