Samsung Galaxy Note 9 випустять в липні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Газета Korea Herald написала про раннє масове виробництво дисплеїв для Samsung Galaxy Note 9.

Очікується, що Samsung випустить Samsung Galaxy Note 9 в липні цього року, на місяць раніше, ніж передбачалося. Посадові особи компанії вважають, що Samsung почне випуск в липні, щоб працювати над новими дисплеями для iPhone, які, почнуться у вересні.

Згідно зі звітом газети Herald, Samsung розпочала масове виробництво 6,38-дюймового дисплея ще в квітні. Для порівняння, це на два місяці раніше, ніж в минулому році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запуск нового смартфона, на думку галузевих експертів, вплине на бачення того, що Samsung планує випустити в наступному році. Чутки, в основному, спрямовані на Galaxy S10, який стане 10-річним флагманом серії S, і, як очікується, отримає інноваційні зміни. З чуток, цей пристрій – перший складаний смартфон Samsung, його представлять на MWC 2019. Таким чином, Samsung має намір якомога швидше запустити Galaxy Note 9, щоб продати якомога більше смартфонів в 2018 році.

Samsung офіційно нічого не підтвердила, включаючи Note 9. З чуток, Galaxy Note 9 буде поставлятися з 6,38-дюймовим дисплеєм і батареєю ємністю 4000 мАг. Є виток про проблему телефону з сенсорним датчиком, який Samsung розробляє самостійно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.