Експерти розповіли про маловідомі корисні функції Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти розповіли про деякі корисні функції Android, які знайомі не всім користувачам пристроїв на вказаній ОС. Вони є вбудованими і можуть полегшити життя.

Однією з корисних функцій є вбудований “чорний список”, коли контакту можна дозволити тільки голосову пошту в налаштуваннях редагування профілю. Тоді при спробі додзвонитися людина буде стикатися з повідомленням “Зайнято”. Крім того, можна легко відключити докучливі повідомлення, або зайшовши в настройки, або затиснувши пуш, коли таке вікно вискочить в черговий раз.

Корисною функцією є гостьовий режим, наприклад, коли телефон просить колега або знайомий. Для цього достатньо на шторці налаштувань клікнути на аватар власника, а потім вибрати пункт “Додати користувача”. Ефективним способом скорочення витрати енергії стане вибір однотонного темного фону для екрану, адже в сучасних пристроях кожен піксель світиться окремо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже у кожної версії Android, починаючи з 2.3 Gingerbread, є свої міні-ігри, які можна активувати в меню “Про телефон”, кілька разів натиснувши на рядок “Версія Android”. Мало хто знає, що, щоб витягнути шторку з настройками з першого разу, потрібно затиснути її двома пальцями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.