Смартфони

Galaxy AI від Samsung скоро стане набагато кориснішим

Share

Незабаром після того, як Samsung випустила його для кількох флагманських телефонів 2023, вона оголосила про суттєве оновлення своєї платформи Galaxy AI. Якщо говорити точніше, незабаром набагато більше людей зможуть використовувати Galaxy AI, оскільки Samsung оновлює його для роботи з великою кількістю мов і діалектів.

Навесні цього року Galaxy AI підтримуватиме арабську, індонезійську та російську мови. Samsung також додасть австралійську англійську, кантонську та канадську французьку діалекти.

Але це ще не все! Samsung також підтверджує, що Galaxy AI підтримуватиме румунську, турецьку, голландську, шведську, традиційну китайську та європейську португальську «пізніше цього року». Немає підтвердженого ETA, коли саме цього року буде додано ці додаткові мови, але всі вони підтверджені на 2024 рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що ці нові мови/діалекти приєднаються до 13 мов, з якими вже працює Galaxy AI. Можливо, вам це не має значення, якщо ваша мова вже підтримується, але для тих, хто хоче використовувати Galaxy AI, але не може через мовний бар’єр, це феноменальна новина.

Ці нові мови – ще одне свідчення прагнення Samsung представити Galaxy AI якомога більшій кількості людей. Дебютувавши на початку року у серії Galaxy S24, Samsung нещодавно перенесла функції штучного інтелекту на кілька старих пристроїв, включаючи серію Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 та сімейство Tab S9. З новим мовним розширенням це завдання стає ясніше, ніж будь-коли.

Samsung стверджує, що нові мови та діалекти Galaxy AI можна буде завантажити у складі нового мовного пакета, який можна отримати безкоштовно через програму “Налаштування”. Офіційна дата появи нових мов/діалектів навесні не підтверджена, але ми вважаємо, що вони з’являться швидше раніше ніж пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Аналітики: покупці не заощаджують на нових iPhone

    Аналітична агенція Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) досліджувала переваги покупців iPhone і з'ясувала, що Apple…

    09.05.2024

    Новий iPad Pro з чіпом M4 виявився потужнішим навіть за MacBook Pro

    За тиждень до офіційної презентації нового iPad Pro з чіпом M4 в мережі з'явилися перші…

    09.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

    Користувачі, які часто розряджають свої мобільні телефони до 0 відсотків, роблять серйозну помилку. Ситуація ще…

    09.05.2024

    Фахівці TechRadar назвали 9 найкращих смартфонів на весну 2024 року

    TechRadar вважає, що Samsung Galaxy S24 Ultra не має конкурентів. Цей смартфон може замінити одразу…

    09.05.2024

    Названий можливий наступник Тіма Кука на посаді глави Apple

    Керівник відділу розробки апаратного забезпечення Джон Тарнас може замінити Тіма Кука на посаді генерального директора…

    09.05.2024

    У пацієнта з чіпом Neuralink виникли перші проблеми

    У березні 2024 року компанія Ілона Маска Neuralink показала свого першого пацієнта з чіпом. Ним…

    09.05.2024