В мережі показали Google Pixel 8a на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Травень вже майже на носі, і конференція для розробників Google I/O наближається. Ця подія, яка раніше була просто сценою для новин про програмне забезпечення, тепер також приносить нове обладнання від Google. Цього року очікується, що компанія представить чергове покоління своїх смартфонів Pixel A-серії. Більш доступне покоління Pixel буде представлено цього року під назвою Pixel 8a, і, як завжди, останніми тижнями про пристрій з’являються витоки інформації. Сьогодні ми маємо ще один витік, який не залишає нічого для уяви. З’явилося практичне відео, яке показує Pixel 8a у всій його красі.

Новий витік практичного відео надійшов від продавця мобільних телефонів у Касабланці, Марокко. У магазині вже є чимала кількість Pixel 8a на складі. Хтось випередив графік Google і вирішив поділитися деякими ласими шматочками смартфона. Це не перший випадок, коли ми бачимо витік інформації про смартфон Pixel напередодні його запуску, і точно не останній.

Далі у відео показано зелене та синє забарвлення Pixel 8a. Ми також бачимо роздрібну коробку телефону, а також аксесуари, що входять до комплекту поставки. Є перехідник USB-A на USB-C і кабель USB Type-C. На жаль, в роздрібну комплектацію не входить зарядний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 8a може похвалитися чіпсетом Tensor G3, як і Google Pixel 8 та Pixel 8 Pro. За чутками, телефон також оснащений 6,1-дюймовим сенсорним OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + 90 Гц. Телефон також має 128 ГБ пам’яті та 8 ГБ оперативної пам’яті. Що стосується оптики, то буде основна камера на 64 Мп і надширококутний 13-мегапіксельний об’єктив. Телефон буде оснащений акумулятором ємністю 4 500 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю 27 Вт.

Pixel 8a буде працювати під управлінням Android 14 прямо з коробки і матиме право на Android 15 і майбутні оновлення. Ми очікуємо побачити ще більше витоків в останні дні перед релізом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.